Kammerater i Krig

Fra Kammeraterikrig.dk

Kammerater i Krig og i daglig tale "KIK" blev oprindeligt startet som en rejsegruppe for lokale spillere på Aarhus Hardballbane i Brabrand. I KIK kunne man tale om alle andre baner og promovere dem lige så tosset, man ville. Det er nemlig kutyme i danske banegrupper ikke at tale om eller i hvert fald promovere andre baner. KIK deltog på daværende tidspunkt primært i spil i Nordjylland.

Under coronakrisen fik gruppen et andet formål. Det blev en lukket gruppe, hvor der blev afviklet lovlige og særdeles populære spil. Det blev et frirum. I takt med at myndighederne blev klare i spyttet omkring, hvad man måtte og ikke måtte, og det blev alment accepteret, skiftede KIK karakter igen. Det blev igen til en reel rejsegruppe. I takt med at Danmark åbnede op, blev der arrangeret flere ture til Nordjylland og særligt Rørdal. I 2021 lukkede Aarhus Hardballbane. Dermed måtte mange af spillerne se sig om efter et nyt sted at spille.

KIK måtte derfor ud at lede efter nye steder at komme og har siden da deltaget i spil på alle baner i Region Midtjylland, til alle Dansk Airsoft Events spil i Rørdal og til besøg på baner både i Region Nordjylland, Region Sydjylland og Sjælland. I løbet af 2021erne har Kammerater i Krig fået sit eget merchandise i form af patches i forskellige farver samt specialdesignet paintballspillertrøjer i gruppens farver. På sigt vil der også blive lavet hættetrøjer og armbånd.

Holdninger og notater

Redaktionen

  • Kim Andersen Ansvarshavende redaktør
  • Mathias Willum Opsnusende banejournalist.

Kammeraterikrig.dk Wiki pipelines

Koncept Oprettet Under udarbejdelse Færdig Bemærkning
Baner
Portaler Portal om baner, spillersetup og begreber
Begreber
Udstyr
Advanceret navigation Navbar
Wikikort .
Internationale hjemmesider
Ophavsrettigheder

Kommende rettelser

  • Ny template for holdninger.

Kommende emner