Toggle menu
Toggle personal menu
Ikke logget på
Your IP address will be publicly visible if you make any edits.

Kammerater i Krig: Forskelle mellem versioner

Fra Kammeraterikrig.dk
No edit summary
mNo edit summary
 
(44 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
Kammerater i Krig og i daglig tale "KIK" blev oprindeligt startet som en rejsegruppe efter en ekskluderende episode på Aarhus Hardballbane. I KIK kunne man tale om alle andre baner og promovere dem lige så tosset, som man ville. Det er kutyme i danske banegrupper ikke at tale om andre baner. Det blev til ture til Nordjylland. Under corona fik gruppen et andet formål. Det blev en lukket gruppe, hvor jeg som [[spilleder]] afviklede lovlige om end særdeles upopulære spil. I takt med at myndighederne blev klare i spyttet omkring, hvad man måtte og ikke måtte, og det blev alment accepteret, skiftede KIK karakter. Det blev igen til en reel rejsegruppe. I takt med at Danmark åbnede op blev der arrangeret flere ture til Nordjylland og særligt [[Dansk Airsoftevent|Rørdal]]. I 2020 lukkede Aarhus Hardballbane, hvorefter KIK blev til mit primære projekt. Siden 2020 har KIK deltaget i spil på alle baner i Region Midtjylland, til alle Dansk Airsoft Events spil i Rørdal og til besøg på baner både i Region Nordjylland, Region Syddannmark og Sjælland.
Kammerater i Krig (KIK) er et dansk airsoft fællesskab stiftet af [[spilleder]] Kim Andersen tilbage i 2020. Oprindeligt havde gruppen til formål at arrangere spil til andre [[baner]] i Nordjylland for spillere på [[Aarhus Hardballbane (Brabrand)|Aarhus Hardballbane i Brabrand]]. I takt med at coronakrisen tog til og rammerne for airsoft blev ændret som følge af restriktionerne, blev gruppen også ramme for lovlige om end lukkede airsoftspil. Da coronakrisen aftog og rammerne igen blev lempet genoptog Kammerater i Krig sine ture i det nordjyske.


== Projekt KIK ==
I 2021 blev Aarhus Hardballbane i Brabrand lukket. Det var med denne lukning, at gruppen begyndte at udvikle sig som et egentligt fællesskab med spillere også uden for Aarhus Hardballbanes miljø. Rigtig mange spillere kom til i den efterfølgende tid, hvilket vidnede om et behov for et inkluderende fællesskab uden skelen til spilstil.
:{{uddybende|Dit første setup}}
Lige så stillet er KIK gået fra at være en lille gruppe til at være en gruppe, der er kendt mange steder i Danmark. Det er imidlertid ikke bare planen, at gruppen skal organisere rejser. Det skal være normalt at se KIK patchen her og der, ligesom det skal ''blive'' unormalt at være ensom på en airsoftbane. KIK og særligt os, der står i spidsen for gruppen, har som vores ambition at fremme sammenhold og venskaber på tværs af [[baner]] og spillestile. Samtidig vil gruppen støtte forskellige baner ved ikke at ses kun et sted, men alle steder.  
 
Det giver vist sig selv, at alle kan blive medlem. Der er ikke en afgrænsning. Det afgørende og de afgørende regler er banernes regler samtidig med, at man prøver at være en god makker til særligt den nye, der typisk er en smule usikker. Dermed også sagt er der ikke regler for påklædning hverken for den ene eller anden spillestil, men dermed ikke sagt, at vi som gruppe ikke har en række anbefalinger, der alt andet lige vil gøre det sjovere at spille med resten af flokken.

Nuværende version fra 18. jun. 2024, 13:24

Kammerater i Krig (KIK) er et dansk airsoft fællesskab stiftet af spilleder Kim Andersen tilbage i 2020. Oprindeligt havde gruppen til formål at arrangere spil til andre baner i Nordjylland for spillere på Aarhus Hardballbane i Brabrand. I takt med at coronakrisen tog til og rammerne for airsoft blev ændret som følge af restriktionerne, blev gruppen også ramme for lovlige om end lukkede airsoftspil. Da coronakrisen aftog og rammerne igen blev lempet genoptog Kammerater i Krig sine ture i det nordjyske.

I 2021 blev Aarhus Hardballbane i Brabrand lukket. Det var med denne lukning, at gruppen begyndte at udvikle sig som et egentligt fællesskab med spillere også uden for Aarhus Hardballbanes miljø. Rigtig mange spillere kom til i den efterfølgende tid, hvilket vidnede om et behov for et inkluderende fællesskab uden skelen til spilstil.